Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Amikor az első gyermekemmel voltam várandós, nem voltam túl könnyű helyzetben, mivel a baráti körömben én váltam először édesanyává. Tanácsot, segítséget nem tudtam kitől kérni arról, hogy miket is érdemes megvásárolnom, mik azok a termékek, amik nélkülönözhetetlenek lesznek számunkra a következő években. Mindent a saját bőrömön tapasztaltam meg, ami nem épp a legkönnyebb út volt.

A második gyermekemnél már próbáltam okosabb lenni, és a tapasztalataimmal a hátam mögött belevetettem magam a gyerekjátékok, babatermékek, gyerekszoba dekorok világába: éjszakákon át fórumokat, külföldi oldalakat böngészgettem, online beszélgetést folytattam más édesanyákkal, akikkel tapasztalatokat cseréltünk.

A Hello Moms ötlete is egy ilyen éjszaka született meg: ugyanis egy idő után már azt vettem észre, hogy az ismerőseimen túl egyre több anyuka kéri ki a tanácsomat babakocsi, játék vagy épp textil terén, én pedig igyekeztem mindenre őszintén válaszolni, segíteni őket a döntésemben.

A Hello Moms  -túlzás nélkül mondhatom- a harmadik gyermekem, hiszen hónapokon át tartó munka előzte meg létrejöttét. Minden egyes terméket én válogattam be a webshopba, és természetesen mindegyikbe bele is szerettem. Bátran ajánlom őket neked, a gyermekednek, a barátnődnek, a rokonodnak, hiszen én magam is használom, vagy épp a gyermekeimen tesztelem, akik ezt egy cseppet sem bánják. Sőt!

2020 májusában startolt el a webshop - és ősszel már az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy Az év webshopja 2020 gálán vehettünk részt, ugyanis többszáz versenyző közül bekerülhettünk a legjobb 25, döntős csapatba.

2021 januárja is izgalmasnak ígérkezett, hiszen az a meglepetés ért bennünket, hogy A hónap webshopja címet nyerhettük el. A velünk készült interjút itt olvashatjátok el.

2022 júliusától egy tágas, kényelmes üzletben várunk már titeket Nyíregyházán, a Kállói út 12/F-ben, a Damjanich lakóparkban. Sok-sok termékünket ki is tudjátok próbálni! Büszkék vagyunk sikereinkre, hiszen rengeteg munka van mögöttünk, és szívvel-lélekkel dolgozunk továbbra is!

 

 

 

Szondi-Bihari Beatrix, a Hello Moms megálmodója