Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.990 Ft
Menny.:db

Az Olívia, Nonó mesék egy létező család történetein keresztül az élet hétköznapi dolgairól szólnak.

Az októberben megjelent két új könyv, az Olívia, Nonó és a segítő kezek I-II. 10 meséje olyan érzékenyítő témákat érintenek, mint az örökbefogadás, a kerekesszékes élet, a Down-szindróma, egy fogyatékkal élő kislány barátsága, Anya és Apa veszekedése, gyógyíthatatlan betegség a családban.

A könyvekben nem csak a főszereplő család valós, de az érzékenyítő mesék hősei is igazi, létező emberek.

A borítón olvasható ajánlókat pszichológusok, könyvkritikus és újságíró írták: Bojti Andrea, Dr. Borsné Szlávecz Dorina, Fábián Réka, Zubor Rozália.

Olyan átfogó és hiánypótló mesekönyvek ezek, amiknek minden ovis könyvespolcán ott a helye!

Gyártó: Olívia, Nonó mesekönyvsorozat
Szállítási díj: 1.090 Ft
Elérhetőség: Raktáron (1-2 munkanap)
25.000 Ft felett ingyenes szállítás
40.000 Ft felett ajándék bögre
Ügyfélközpontúság
Prémium minőség

Olívia, Nonó és a segítő kezek I.

3.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az érzékenyítést nem lehet erőltetni. Fontosabbnak tartom az elfogadást és segítségnyújtást természetessé tenni, ezért a meséim olyan értékrendet közvetítenek, aminek alapja a szeretet és a tisztelet, mások megbecsülése.

Hétköznapi szülőként sokszor nem könnyű az emberek különbözőségeiről beszélni, a gyerekeknek azonban nagy szüksége van őszinte, kedves magyarázatokra. Hiszem, hogy minden gyermek jó és nyitott a világra, a mi felelősségünk pedig mindezt megőrizni bennük a közösségbe kerülés után is.

A mi feladatunk példát mutatni, hogy amikor kapcsolatokat alakítanak ki, társaikat soha ne bántsák, helyette segítő kezet nyújtsanak, amikor csak tudnak, és felismerjék, hogy - bár nem vagyunk egyformák - mégis ugyanolyan értékes minden ember a világon.”

dr. László Tímea,

szerző

Leírás

Ebben a kötetben a hétköznapi mesék közé szőve olvashatsz érzékenyítő történeteket. A Homoktenger című mese egy fogyatékkal élő kislány barátságáról szól, a Kerekesszékes bácsi története pedig megmutatja, hogy így is lehet teljes és boldog életet élni, ha igazán szeretnénk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére