Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Muffik

A Muffik ötlete egy Csehországban élő családtól született meg, akik sportolóként és friss szülőkként észrevették a gyerekek mozgásában bizonyos egyensúlyhiányokat, rossz mozgás-és testtartásmintákat. Ilyen például a  Valgus boka és térd, W ülés, beesett ív, lapos láb és az ebből eredő legyengült testközép, diasztázis (hasüreg távolsága).

Próbálták a szülők megtalálni azt a módszert, amivel erősíthetik a gyerekek térdeit és a bokáit, valamint feszesíthetik a test közepét. Végül a megoldást a saját gyerekük adta meg számukra, hogy minden othonba, óvodába, iskolába a megfelelő természetes ingereket kell eljuttatni.

Minden mintát szeretettel terveztek és cseh gyógytornászok és lábgyógyászok sasszemével ellenőriztek. Az általuk használt minőséget és anyagokat a legszigorúbb tanúsító intézetek, a német Dekra és a cseh ITC Zlín tanúsítják. Ennek köszönhetően a MUFFIK padlóikat a legkisebbek (0-1 évesek) is használhatják. Jó hír, hogy már egyre több gyógytornász és gyermekorvos ajánlja a szülőknek a Muffikat, nemcsak a talpbetéteket.

Rendezés:
Az oldal tetejére