Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Anex IQ - a babakocsi, amit összelegózhatsz

Anex IQ - a babakocsi, amit összelegózhatsz

Az Anex nemrég egy teljesen új fejlesztéssel rukkolt elő: az egyedülálló, újgenerációs IQ babakocsival, mely alapjaiban változtatja meg a babakocsikról alkotott képet.

Gyakran okoz problémát a vásárlók számára, hogy bár imádják a multifunkciós babakocsijukat, de amikor gyermekük 6-8 hónapos lesz, egyre gyakrabban érzik azt, hogy kellene egy kisebb babakocsi. Ez nem csoda, hiszen különösen a jó idő beköszöntével sok család vágyik nyaralásra, kirándulásra, és talán ekkor szembesülnek leginkább a multifunkciós babakocsik hátrányával: sok helyet foglalnak el az autóban.

Ilyenkor érik meg a szülőkben az a gondolat, különösen ha nyaralás előtt állnak, hogy a multifunkciós babakocsijukat kiegészítsék, vagy épp teljesen leváltsák egy sportbabakocsira.

Ám ez nem mindig jó ötlet, hiszen egy-egy nagyobb sétánál, vagy épp egy kényelmes babakocsis alváshoz, esetleg egy nehezebb terepen jól tudna jönni a nagy babakocsi minden előnye.

Az Anex megalkotta azt a babakocsit, amit lényegében te rakhatsz össze úgy, ahogy szeretnéd. Első ránézésre egy sima 2:1 babakocsinak tűnik, amit kiegészíthettek hordozóval is, ám ennél sokkal többet tud! A csomagban ugyanis pluszban 4, kisebb méretű kerékszett is van, illetve egy üléshuzat. Ha kabin méretű babakocsit szeretnél, akkor a kerekek kicserélésével, a váz összeszűkítésével, az üléshuzat ráhelyezésével néhány perc alatt meg tudod oldani anélkül, hogy egy 2. babakocsira szükséged lenne. A kerekeket ráadásul nemcsak a kabin méretű sportbabakocsi összerakásánál tudod használni, hanem a mózeskosárnál, illetve a sportülésnél is.

Lényegében 2 babakocsit kapsz 1 áráért, és nemcsak pénzt, de helyet is spórolsz vele. 

 

Minden Anex babakocsit közvetlenül a gyártótól rendelünk - 2-4 hetes rendelési határidővel érkeznek meg hozzád. További információért keress bennünket elérhetőségeinken!