Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játszótér a nappaliban? IGEN!

Játszótér a nappaliban? IGEN!

Ha kinn épp nincs lehetőség arra, hogy gyermeked a medencében ugrándozzon, a lehető legjobb megoldás erre a labdamedence! Hiszen -valljuk be- mi ilyesmiről csak álmodozhattunk gyerekkorunkban!

Persze labdamedencét könnyen és gyorsan is tudsz csinálni felfújható gumimedencéből és műanyag labdákból, tudom! De a mi labdamedencéink garantáltan a lakás díszei is lesznek! És persze, nem lyukadnak ki :)

 

A Hello Moms indulásakor az elsődleges célunk az volt, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kutassuk elő Nektek, így a labdamedencéknél sem adtuk alá az elvárásainkat, sőt! :)
A legjobb minőségű anyagokat használták fel a gyártás során, hiszen a labdamencéink puha, antiallergén habból készülnek, amely garantálja a gyermek számára a biztonságos és örömteli játékot. A medencék cipzárral vannak lezárva, amely lehetővé teszi a mosógépben való mosást, és a játék tisztán tartása egyszerű.

A medence falai stabilak, nem kell attól tartanod, hogy ha a gyermeked belefekszik, akkor kidől, illetve a lehető legmagasabb falú medencéket forgalmazzuk, hiszen a sok helyen kapható 30 centis magasság helyett nálunk 40 centisek vannak :) Így garantáljuk, hogy el fog benne bőven férni a gyermeked :)

A labdáknál is alapkövetelmény volt, hogy biztonságosak legyenek! Mindegyik labda CE tanúsítvánnyal rendelkezik, nem repednek, nem szagosak, rugalmasak, fényesek, és nem mellesleg gyönyörű színűek! 

A labdák színeinek kiválasztásával járó gondot levesszük a vállatokról, hiszen kész szetteket forgalmazunk, de ha egyéni igényetek van, azokat természetesen igyekszünk teljesíteni!

A kerek labdamedencék mellett szögleteseket is kínálunk számotokra!

Ha pedig igazán játszóteret szeretnétek a nappaliba, vagy a gyerekszobába... Akkor az extra labdamedence szettjeink nyújtják számodra a tökéletes megoldást! 

A szett öt elemből áll, melyeket szabadon rakosgathattok ide-oda. Nemcsak a fantáziáját serkented a gyermekednek, hanem a kreatív gondolkodását is, hiszen az elemekből számtalan dolgot kihozhattok!

Készíthettek belőle akadálypályát, egymásra építhetitek, vagy akár puffnak is használhatjátok őket! 

   

A labdamedencék mellé örömmel ajánljuk a Jupiduu csúszdáinkat is, amiről egyenesen a puha medencébe lehet csusszani!

Ahogy a labdamedencéknél, úgy a Jupiduu csúszdáknál is a legmagasabb minőséget garantáljuk! A csúszdák olyan festékkel kezeltek, melyek ellenállnak a nyálnak, és megfelelnek minden szabványnak. A magas oldalfalnak köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy leesik róla a gyermeked, és a süllyesztet lépcsők is extra biztonságosak! A dőlésszög 24 fok, a maximális terhelés pedig 50!! kg, így akár ketten is használhatják a csúszdát, de ami biztos, jópár évig ki fog titeket szolgálni!

 

Az oldal tetejére