Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Ajándék 40.000 Ft feletti vásárlásnál
Ajándék 40.000 Ft feletti vásárlásnál
Little Dutch bevásárlótáska, poszter, matrica? Amit csak szeretnél!
Ingyen szállítás 25.000 Ft feletti vásárlásnál
Ingyen szállítás 25.000 Ft feletti vásárlásnál
GLS futárszolgálattal dolgozunk
Személyes átvétel üzletünkben
Személyes átvétel üzletünkben
Nyíregyháza, Kállói út 12/F.
BeLoved Boards macis matatófal
41.990 Ft
34.990 Ft
Kedvezmény: 17%
Menny.:db

BeLoved Boards macis matatófal

41.990 Ft
34.990 Ft
Kedvezmény: 17%
Menny.:db

Készségfejlesztő játék, melyet 6 hónapos kortól akár egészen kisiskolás korig használhat gyermeked. Fejleszti a finommotoros készségeket, koordinációt, kézügyességet, logikus gondolkodást, pontosságot.

A matatófal segítségével gyermeke megtanulhatja az alapszíneket, formákat, évszakokat, számokat 1-12-ig, cipőfűző megkötést, befűzést.

A termék 100%-ban FSC gazdálkozásból származó litvániai nyírfából készült.

A színes elemek vízbázisú festékkel kezeltek, így teljesen biztonságosak gyermeke számára.

MadeForMums bronz díjas játék a legjobb fenntartható - ökojáték kategóriában.

Gyártó: BeLoved Boards
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten

Jellemzők

A maci jobb fülén találhatő kör forgatásával a kisablakban 1-től 12-ig találhatóak a számok. A kör mozgatása nemcsak a gyermek ujjainak mozgékonyságát fejleszti, lehetővé teszi a számok elsajátítását is.

Szemei és orra 3 fogaskerék, melyek egymással összekapcsolódnak. Mozgatásuk fejleszti a finommotorikus készségeket, az ujjak mozgékonyságát.

Szájában egy piros kör található, mely oldalirányban és fel-le is mozgatható. Fejleszti a gyermek mozgásának koordinációját, ami különösen fontos a gyermek fejlődése szempontjából.

Nyakán egy gyöngysor található egy rúdra fűzve, melyek az alapszínekre vannak festve. Segítségével nemcsak a színek tanulhatóak, hanem a gyöngyök ide-oda mozgatásával a számolás is játék.

Pocakján található ajtó mögött az időjárás négy szimbóluma látható - nap, felhő, hópehely és esőcseppek. Ezzek a gyermek nem csak az időjárást, hanem a négy különböző évszakot is megtanulhatja.

Található rajta négy forgatható alakzat - háromszög, kör, négyzet és téglalap. Mindegyik forma az egyik alapszínre van festve. Segítségével a gyermek nem csak az alakzatokat, hanem az alapszíneket is megtanulja.

Mindkét mancsára cipőfűző van befűzve. A cipőfűző színe a 4 alapszín. A fűzéssel a gyermek logikus gondolkodása és pontossága fejlődik. Segítségével megtanulják a cipő bekötését és az alapszíneket is.

Tartalmaz még egy mókuskerék csörgőt is, amiben négy golyó van. A kerék forgatásával a golyók csörögnek. Fejleszti a gyermek mozgáskoordinációját, finom motoros készségeket és a kézügyességet.
 

Méret: 64x60x15 cm

Súly: 5 kg/db

Anyaga: fa

Származási hely: Litvánia

Kapcsolódó termékek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.